Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Anafillaksa. Show all posts
Showing posts with label Anafillaksa. Show all posts

Ku paraqitet anafillaksa ?


Ku paraqitet anafillaksa ?

Anafillaksa paraqitet tek personat alergjikpenicilinë, antiserume, hormone etj.


kur paraqitet anafillaksa,ne cilat raste paraqitet anafillaksa,anafillaksa dhe paraqitja e tij,kur shfaqet anafillaksa,anafillaksa dhe paraqitja e saj,kur ndodh anafillaksa,shkaqet e anafillakse,anafilaksa shkaku

Ku paraqitet anafillaksa ?

Anafillaksa paraqitet tek personat alergjikpenicilinë, antiserume, hormone etj.


kur paraqitet anafillaksa,ne cilat raste paraqitet anafillaksa,anafillaksa dhe paraqitja e tij,kur shfaqet anafillaksa,anafillaksa dhe paraqitja e saj,kur ndodh anafillaksa,shkaqet e anafillakse,anafilaksa shkaku

Namazi

Syzat