Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Biotopet. Show all posts
Showing posts with label Biotopet. Show all posts

Çka është vatra epidemike ?

 Çka është vatra epidemike ?

Vatër epidemike quhet ai territor i cili karakterizohet me praninë e biotopeve dhe biocenozave.

Vatra epidemike mund të jetë aktive, potenciale dhe e shuar. 

ceshte vatra epidemike, cfare eshte vatra epidemike, vater epidemike, cka quajme vater epidemike, vater epidemike shqip, cka eshte vatra ne shqip, vatra e epidemise
 Çka është vatra epidemike ?

Vatër epidemike quhet ai territor i cili karakterizohet me praninë e biotopeve dhe biocenozave.

Vatra epidemike mund të jetë aktive, potenciale dhe e shuar. 

ceshte vatra epidemike, cfare eshte vatra epidemike, vater epidemike, cka quajme vater epidemike, vater epidemike shqip, cka eshte vatra ne shqip, vatra e epidemise

Çka janë biotopet


                  Çka janë biotopet

Biotopet paraqesin vendet në  të cilat qëndrojnë vatrat natyrore të sëmundjeve ngjitëse.
Biotopet mund kenë shtrirje masovike gjeografike, përfshijnë pjesët e kontinenteve, shtetit apo shtete tëra apo njejtat mund jenë kufizuara si bie fjala në një vatër në një regjion vogël apo deri tek një vrimë e brejtësve, minjve, plasjet dhe çarat në tokë, shpellat, livadhet moçalore dhe lisat e gjatë. 

qka jane biotopet, cka eshte biotopi, cka eshte fjala biotop, cfare eshte biotopi,biotopet epidemiologji, epidemiologjia, cfare eshte biotopi, ceshte biotopi, c'eshte biotopi, qka osht biotopi, 

                  Çka janë biotopet

Biotopet paraqesin vendet në  të cilat qëndrojnë vatrat natyrore të sëmundjeve ngjitëse.
Biotopet mund kenë shtrirje masovike gjeografike, përfshijnë pjesët e kontinenteve, shtetit apo shtete tëra apo njejtat mund jenë kufizuara si bie fjala në një vatër në një regjion vogël apo deri tek një vrimë e brejtësve, minjve, plasjet dhe çarat në tokë, shpellat, livadhet moçalore dhe lisat e gjatë. 

qka jane biotopet, cka eshte biotopi, cka eshte fjala biotop, cfare eshte biotopi,biotopet epidemiologji, epidemiologjia, cfare eshte biotopi, ceshte biotopi, c'eshte biotopi, qka osht biotopi, 

Namazi

Syzat