Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Peremri

Përemri lidhor

Përemra lidhorë janë përemrat me të cilët i referohemi një fjale a një fjalie të tërë.  Ata zënë vendin e një grupi emëror ose të një përemri dhe shërbejnë për të lidhur dy pjesë të një fjalie të përbërë : Poshtë urës dukeshin varkat që notonin.   Ata janë: që, i cili, e cila, të cilët etj.  peremri lidhor shqip,cka eshte peremri lidhor,cfare eshte peremri lidhor,peremer lidhor shqip,cka quajme peremer lidhor,cfare eshte peremri lidhor,cilet jane peremrat lidhor,cilat jane peremrat lidhor,peremri lidhor shembuj,peremri lidhor shqip,

Çka është përemri ?

Përemri është pjesë e ndryshueshme e ligjëratës , që zëvendëson emrin . Lexo edhe: Emri cka eshte peremri,ceshte peremri,cfare eshte peremri,peremri shqip,qka quajme peremer,peremri gramatike shqip ,peremer shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more