Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Transformatoret

Si klasifikohen Transformatorët ?

Si klasifikohen Transformatorët ?

Transformatorët klasifikohen:

• Sipas fuqisë së transformuar
• Sipas aplikimit
• Sipas frekuencave të rrymës
• Sipas tensionit
• Sipas ftohjes
• Sipas përdorimit
• Sipas numrit të dredhave në mbështjellë step-up, izolues dhe variabil

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more