Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vjersha për flamurin

Flamuri kuqezi – Gentiana Gashi

                     Flamuri kuqezi valon Në Kosovë e Shqipëri, Që të gjithë shqiptarët Betohen para tij. E qëndisi këtë flamur E dashura Marigonë, Dhe Ismail Qemali E ngriti në Vlorë vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,flamurin,flamur,flamurin kuq e zi,poezi per flamurin,flamuri kuqezi,poezi shqip,poezi per flamurin,vjersha per flamur

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more