Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2019

CNET: “Best places to sell your used electronics in 2019 - CNET” plus 22 more

Bota Sot: “Kadri Veseli tregon se si u njoftua me bashk?shorten e tij, Violet?n” plus 7 more

“Bodyguard (2011) HD” plus 3 more Filmaon.com

“Bodyguard (2011) HD” plus 3 more Filmaon.comBodyguard (2011) HDThe Holiday (2006) HDThe Lion King (2019)Dark Phoenix (2019)Bodyguard (2011) HDPosted: 31 Aug 2019 11:14 AM PDTFilmaon.cc
Bodyguard (2011) HDE bija e një fisniku të pasur fshehurazi bie në dashuri me truprojën e saj…Bodyguard (2011) HD
Bodyguard (2011) HD The Holiday (2006) HDPosted: 31 Aug 2019 06:23 AM PDTFilmaon.cc
The Holiday (2006) HDDy femra me probleme me meshkujt ndërrojnë shtëpitë me njëra-tjetrën në shtete të ndryshme, ku secila takon një djalë vendas me të cilin bie në dashuri…The Holiday (2006) HD
The Holiday (2006) HD The Lion King (2019)Posted: 30 Aug 2019 07:34 PM PDTFilmaon.cc
The Lion King (2019)Simba idolizon babain e tij, Mbretin Mufasa, dhe merr për zemër fatin e tij mbretëror. Por jo të gjithë në mbretëri festojnë ardhjen e të riut të cubave. Scar, vëllai i Mufasa-së dhe ish-trashëgimtar i fronit-ka plane të tijat. Beteja për Pride Rock është shkatërruar me tradhti, tragjedi dhe dramë, duke rezultuar në mërg…

“Gabimet më të shpeshta që bëhen në menaxhim” plus 9 more Ekonomia Online

“Oportunistët, militantët, injorantët, kameleonët, zhurmaxhinjtë, halldupët, hajdutët dhe dhembja e përditshme” plus 1 more Telegrafi Opinione

“Oportunistët, militantët, injorantët, kameleonët, zhurmaxhinjtë, halldupët, hajdutët dhe dhembja e përditshme” plus 1 more Telegrafi Opinione Oportunistët, militantët, injorantët, kameleonët, zhurmaxhinjtë, halldupët, hajdutët dhe dhembja e përditshmePosted: 31 Aug 2019 02:05 AM PDTKur më pat pyetur dikush se ku e gjejmë ngushëllimin për anëtarët e familjes që janë vrarë në luftë, i pata thënë se ne kemi dy ngushëllime. Ngushëllimi i parë për ta është liria. Me lirinë ne ngushëllohemi që s'i kemi familjarët në mesin tonë. Liria e mbush zbrazëtirën e tmerrshme që ata kanë lënë pas. Liria është ilaçi për dhembjen tonë. Ndërsa, ngushëllimi ynë i dytë është fakti se për ta ne kemi pasur një vdekje, një varrim, një vajtim dhe pastaj një kujtim të përhershëm. Shumë familjarë të viktimave të pafajshme të luftës nuk e kanë pasur fatin tonë.Shumë trupa për një kohë të gjatë – shumë prej tyre as sot e kësaj dite – nuk janë gjetur. Shumë familje nuk kanë ditur – disa as sot nuk dinë – për f…

“Microsoft Says Windows 10 1809 Users Can Dismiss 1903 Update Alerts” plus 3 BleepingComputer.com

“Microsoft Says Windows 10 1809 Users Can Dismiss 1903 Update Alerts” plus 3 BleepingComputer.comMicrosoft Says Windows 10 1809 Users Can Dismiss 1903 Update AlertsTrickBot Bypasses Secure Email Gateway Using Google Docs PhishingWindows 10 v1903 Update KB4512941 Released With Sandbox Fix & MoreGoogle Warns iPhone Users of Data-Stealing Malware AttacksMicrosoft Says Windows 10 1809 Users Can Dismiss 1903 Update AlertsPosted: 30 Aug 2019 04:36 PM PDTMicrosoft says that Windows 10, version 1809 users who have recently started receiving update notifications to install the Windows 10, version 1903 can dismiss them and update at a later time. [...] TrickBot Bypasses Secure Email Gateway Using Google Docs PhishingPosted: 30 Aug 2019 02:21 PM PDTThe Google Docs online word processor is being used by attackers to disseminate TrickBot banking Trojan payloads to unsuspecting victims via executables camouflaged as PDF documents. [...] Windows 10 v1903 Update KB4512941 Released With Sandbox …

“YouTube Said to Be Fined Up to $200 Million for Children’s Privacy Violations” plus 2 more NYT > Technology

“YouTube Said to Be Fined Up to $200 Million for Children’s Privacy Violations” plus 2 more NYT > TechnologyYouTube Said to Be Fined Up to $200 Million for Children’s Privacy ViolationsTwitter C.E.O. Jack Dorsey’s Account HackedIt’s Not Easter, but There Might Be a Surprise Hidden on This ArticleYouTube Said to Be Fined Up to $200 Million for Children’s Privacy ViolationsPosted: 30 Aug 2019 04:38 PM PDTThe fine, from the Federal Trade Commission, could have significant repercussions for other social media platforms that are popular with children. Twitter C.E.O. Jack Dorsey’s Account HackedPosted: 30 Aug 2019 05:30 PM PDTMr. Dorsey's account began posting racial epithets, profanities and bomb threats on Friday afternoon. A company spokesman confirmed it was hacked. It’s Not Easter, but There Might Be a Surprise Hidden on This ArticlePosted: 30 Aug 2019 12:27 PM PDTThe New York Times is no stranger to the trend of hiding code in plain sight. You are subscribed to email updates from

FunToyzCollector: “Sesame Street toys Playdoh toys review Learn colors shapes and numbers” plus 1 more

FunToyzCollector: “Sesame Street toys Playdoh toys review Learn colors shapes and numbers” plus 1 moreSesame Street toys Playdoh toys review Learn colors shapes and numbersPosted: 30 Aug 2019 04:26 PM PDT Toy Surprise Toy Story 4 Paw Patrol Mashems Cutetitos Babitos pop-up toysPosted: 30 Aug 2019 04:29 PM PDT You are subscribed to email updates from FunToys Collector Disney Toys Review.
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.Email delivery powered by GoogleGoogle, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States

“Negociatat, ministrat e BE-së më të gatshëm për filluar procesin” plus 9 more - Gazeta Dita

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more