Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Limfogranulatoza. Show all posts
Showing posts with label Limfogranulatoza. Show all posts

Çka është febris undulans?

 Çka është febris undulans?

Febris undulans apo temperatura valore, në të cilën periudhat e temperaturës së ngritur janë me
kohëzgjatje të parregulltë dhe përsëriten pas një kohe afebrile.

 E hasim në rastin e limfogranulatozës.
cka eshte febris undulans, what is febris undulans, what is febris, ceshte febris undulans, c'eshte febris undulans, qka kuptojme me febris undulans, qfare eshte febris undulans, febris undulans definition
 Çka është febris undulans?

Febris undulans apo temperatura valore, në të cilën periudhat e temperaturës së ngritur janë me
kohëzgjatje të parregulltë dhe përsëriten pas një kohe afebrile.

 E hasim në rastin e limfogranulatozës.
cka eshte febris undulans, what is febris undulans, what is febris, ceshte febris undulans, c'eshte febris undulans, qka kuptojme me febris undulans, qfare eshte febris undulans, febris undulans definition

Namazi

Syzat