Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shijat

DISA BINDJE TË SHIJAVE (Rafidive):

1. Nuk e besojnë Kur'anin plotësisht. 2. Besojnë që në këtë Kur'an është futur edhe dora e njeriut. 3. Besojnë se egzistojnë dy Kur'ana, i pari i vërtetë i shijave, dhe i dyti i shtrembëruar i sunive. 4. Besojnë se Kur'anin e vërtetë e kanë përmbledhur 12 imamët e tyre. 5. Besojnë se këtë Kur'an që ne e kemi gjoja se kemi larguar një sure nga ai e cila quhet suretul Vilajeh. 6. Besojnë se me prioritari për të qenë pejgamber ishte Aliu radijAllahu anhu se sa Muhamedi salAllahu alejhi we selem 7. Besojnë se Xhibrili alejhi selam zbriti për tia shpallur Kur'anin Aliut radijAllahu anhu por bëri gabim e ia shpalli Muhamedit salAllahu alejhi we selem. 8. Besojnë se 3 Halifet Ebu Bekri, Umeri, dhe Uthmani Allahu qoftë i kënaqur me ta janë qafira dhe kush i perkrah ata edhe ata janë qafira. 9. Besojnë se nëna jonë e dashur Aisha radijAllahu anha ka bërë kurvëri. 10. Besojnë se Allahu ka mangësi dhe harron. 11. Besojnë se për të qenë islami valid duhet

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more