Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Femra. Show all posts
Showing posts with label Femra. Show all posts

Një thënie për femrën nga Halid El-Beker

“Nuk kam parë që dikush të ketë mirësi më të madhe se femra, e fut në xhenet babain e saj sa është fëmijë, e plotëson gjysmën e fesë së burrit të saj sa është në rini, ndërsa nën këmbët e saj qëndron xheneti sa është nënë në pleqëri”.

(Halid El-Beker)

“Nuk kam parë që dikush të ketë mirësi më të madhe se femra, e fut në xhenet babain e saj sa është fëmijë, e plotëson gjysmën e fesë së burrit të saj sa është në rini, ndërsa nën këmbët e saj qëndron xheneti sa është nënë në pleqëri”.

(Halid El-Beker)

Cili tip i tumoreve haset me teper te femrat ?


Cili tip i tumoreve haset me teper te femrat ?

Tip i tumoreve qe haset me teper te femrat eshte:Leomioma.Cili tip i tumoreve haset me teper te femrat ?

Tip i tumoreve qe haset me teper te femrat eshte:Leomioma.


Thënie për femra

Femra...... Krijesa qe mbart, bukuri,dashuri, sakrifice, vuajtje e dhimbje gjate gjithe jetes.
Eshte femra ajo qe le gjysmen e embelsires qe ta haj vellai i saj me i vogel. Eshte femra ajo qe merr persiper gabimet e vellait qe ta shpetoje nga qortimet e prinderve.
Eshte femra ajo qe cdo nate lutet per te gjithe.
Eshte femra ajo qe ndimon prinderit ne punet e shtepise.
Eshte femra ajo qe kujdeset per qe te gjithe te duken sa me bukur.
Eshte femra ajo qe sakrifikon shkollen,arsimin per hir te familjes.
Eshte femra ajo qe heq dore nga dashuria vetem per te mos lenduar njerezit qe do.
Eshte femra ajo qe sakrifikon karrjeren qe te kujdeset per femijet e saj.
Eshte femra qe qan dhe kur dikush tjeter vuan.......
ESHTE FEMRA AJO QE LINDI DHE RRITI SECILIN NGA NE..


thenie per femra,femrat thenie,thenie per femna
Femra...... Krijesa qe mbart, bukuri,dashuri, sakrifice, vuajtje e dhimbje gjate gjithe jetes.
Eshte femra ajo qe le gjysmen e embelsires qe ta haj vellai i saj me i vogel. Eshte femra ajo qe merr persiper gabimet e vellait qe ta shpetoje nga qortimet e prinderve.
Eshte femra ajo qe cdo nate lutet per te gjithe.
Eshte femra ajo qe ndimon prinderit ne punet e shtepise.
Eshte femra ajo qe kujdeset per qe te gjithe te duken sa me bukur.
Eshte femra ajo qe sakrifikon shkollen,arsimin per hir te familjes.
Eshte femra ajo qe heq dore nga dashuria vetem per te mos lenduar njerezit qe do.
Eshte femra ajo qe sakrifikon karrjeren qe te kujdeset per femijet e saj.
Eshte femra qe qan dhe kur dikush tjeter vuan.......
ESHTE FEMRA AJO QE LINDI DHE RRITI SECILIN NGA NE..


thenie per femra,femrat thenie,thenie per femna

Emancipimi i femrës dhe e drejta

Emancipimi i femrës dhe e drejta

Pengesat lindin nga natyra e femrës dhe natyra e punëve të saj nga bindjet dhe niveli i vetëdijes shoërore.

Pengesat nga natyra e femres janë se ajo e kryen funksionin biologjik të lindjes,lind fëmijë.

Ndërsa për nga natyra e punëve të saj ajo i kryen vet punët e shtëpisë siq janë:rregullimi i banesës,rritja e fëmijëve etj.

Femra që ta realizoj këtë të drejtë duhet të jetë e emancipuar duhet ti krijohen kushte të cilat i mundësojnë asaj që punër në shtëpi ti kryej për një kohë më të shkurtër. 

Për ta bër këtë ekonomia familjare duhet të jetë e pajisur me mjete bashkëkohore të amvisërisë duhet ta liroj nga disa obligime shtëpiake.

emancipimi i gruas, emancipim,kuptimi i emancipimit,emancipimi i gruas, emancipimi i gruse
Emancipimi i femrës dhe e drejta

Pengesat lindin nga natyra e femrës dhe natyra e punëve të saj nga bindjet dhe niveli i vetëdijes shoërore.

Pengesat nga natyra e femres janë se ajo e kryen funksionin biologjik të lindjes,lind fëmijë.

Ndërsa për nga natyra e punëve të saj ajo i kryen vet punët e shtëpisë siq janë:rregullimi i banesës,rritja e fëmijëve etj.

Femra që ta realizoj këtë të drejtë duhet të jetë e emancipuar duhet ti krijohen kushte të cilat i mundësojnë asaj që punër në shtëpi ti kryej për një kohë më të shkurtër. 

Për ta bër këtë ekonomia familjare duhet të jetë e pajisur me mjete bashkëkohore të amvisërisë duhet ta liroj nga disa obligime shtëpiake.

emancipimi i gruas, emancipim,kuptimi i emancipimit,emancipimi i gruas, emancipimi i gruse

Namazi

Syzat