Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Virulenca

Çka është virulenca ?

Çka është virulenca ? Me virulencë kuptojmë aftësinë e një mikroorganizmi për të depërtuar në organizmin e makroorganizmit ku shumohet dhe i paralizon forcat mbrojtëse të organizmit.      ceshte virulenca, cka eshte virulenca, virulenca shqip, cfare eshte virulenca, cka kuptojme me virulence, qka quajme virulence, c'eshte virulenca, virulenca ne gjuhen shqipe, virulence shqip, cka dmth virulenca, 

Çka është avirulenca

Çka është avirulenca Avirulenca është mungesë e forcës patogjene të një mikrobi, mungesë e virulencës e mundësisë së tij për të shkaktuar sëmundje. cka eshte avirulenca, avirulenca, cfare eshte avirulenca, virulenca, virulence

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more