Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Logo. Show all posts
Showing posts with label Logo. Show all posts

Si te beni nje apo disa logo interesante(Tutorial apo mesim)

Ketu mund te mesoni se si te beni nje apo disa logo interesante online dhe pastaj ate logo ta vendosni ne webfaqen tuaj.Instruksionet jane hap pas hapi.Pra krijoni sot logon tuaj ne menyren me te lehte dhe vendosni ate ne uebfaqen qe ju posedoni apo thjesht mbajeni ne desktopin tuaj si wallaper.

Per me shume video vizitoni  www.youtube.com/mrdoublereal


Ketu mund te mesoni se si te beni nje apo disa logo interesante online dhe pastaj ate logo ta vendosni ne webfaqen tuaj.Instruksionet jane hap pas hapi.Pra krijoni sot logon tuaj ne menyren me te lehte dhe vendosni ate ne uebfaqen qe ju posedoni apo thjesht mbajeni ne desktopin tuaj si wallaper.

Per me shume video vizitoni  www.youtube.com/mrdoublereal


Namazi

Syzat