Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Samire Spahiu

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu

Vjeshta- vjershe nga Samire Spahiu

Shkoi vera
Porsi hapi
Erdhi vjeshta
Porsi vrapi

Eja moj e bukura vjeshtë
Eja ti, unë të pres në vreshtë
Të pres në kopësht e në arë
Të pres me gëzim, mirë se ardh' .

Samire Spahiu - Kaçanik

Shih edhe:

Kur fillon dhe mbaron vjeshta ?Çka është Vjeshta ?Erdhi vjeshta - poezi nga Ibrahim RugovaVjeshta - vjershë nga Xhevahir Spahiu
vjersha per vjeshten,vjersha per vjeshten,vjeshta vjersha shqip,vjersha dhe poezi per vjeshte,vjershe e bukur per vjeshten,vjeshta vjershe,vjersha per vjeshten,vargje per vjeshten,erdhi vjeshta poezi,poezi per vjeshten,vjeshta poezi dhe vargje shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more