Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tipi piknik i konstitucionit

Tipi piknik i konstitucionit

Tipi piknik i konstitucionit është person i trashë, me kafaz të gjerë të kraharorit, por me krih relativisht të ngushtë dhe me kocka gracile të ekstremiteteve, me qafë të shkurtër dhe fytyrë të gjerë.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more