Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mesime

Si të nxiten ëndrrat lucide?

Ëndërra Lucide konsiston në atë që të jemi të vetëdijshëm në botën e ëndrrave. Ne pastaj mund të bëjmë atë që duam duke ndryshuar mjedisin e ëndërrimit. Kjo është shpesh një gjendje e ndërmjetme në mes të zgjimit dhe ëndërrimit. Në një moment ju do të thoni "Po unë po ëndërroj". Për të nxitur ëndrrat lucide: Përsëriteni rregullisht gjatë gjithë ditës një gjest të veçantë (psh duke parë orën). Pastaj pyetni veten intensivisht: "A jam duke ëndërruar" Pastaj ju përpiquni të fluturoni, të transformoheni, për të vepruar në mjedis. Por do të vijë një moment që ju të bëni të njëjtën gjë në ëndërr. Por në ëndërr dëshirat tuaja do të përmbushen. Ju pastaj do thërrisni: "Por unë jam duke ëndërruar!" Pra, ose ju të zgjoheni, ose ju do mund të veproni. Në fillim, do te zgjoheni shumë shpejt, pastaj duke mësuar më shumë do të qëndroni më gjatë. Para se të shkoni për të fjetur, ne duhet të mendojmë në atë që ne do të bëjmë në qoftë se arrijmë një ëndërr lu

Mësime

Tutoriale apo Mësime Kliko mbi titullin qe ju intereson Fitoni para me webfaqen tënde Si ta ndërtoj një elektromagnet ? Earn free traffic with Web Traffic grill Fitoni trafik falas përmes Webtrafficgrill Si e prodhon energjine Dielli? Si ta ndërtojmë një gjenerator elektrik? Mbroni fëmijët tuaj nga faqet Pornografike Top 3 alternativat me te mira te Gogle Adsense Fito para përmes ngarkimit të dokumenteve Si te fitojm para permes ngarkimit dhe shkarkimit ... Si te fitoni trafik(vizitore) falas per faqen tua... Si te beni nje apo disa logo interesante(Tutorial ... Si te duket foto e juaj me e pastert apo me profes... Si te fitojm para permes linkave Si ta formatizoj kompjuterin Fito Para me adsense Earn Money by shrink Fito Pare online

Gjej id e facebookut tuaj

Gjej id e facebookut tuaj mjafton ta shkruani url e facebookut tuaj apo profilit tuaj, pastaj klikoni lookup numeric ID dhe menjehere ju del id-ja juaj ne facebook dhe kjo id mund tju duhet nese deshironi te regjistroheni ne faqe te ndryshme qe ju interesojne.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more