Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Albin Kurti. Show all posts
Showing posts with label Albin Kurti. Show all posts

Një thënie për patriotizmin nga Albin Kurti


Një thënie për patriotizmin nga Albin Kurti

Patriotizmi nuk është fakultet, ku e krynë për tre vjet dhe mandej e merr diplomen e çertifikohesh si patriot. Patriot je nëse je gjithë jetën. Albin Kurti
 Thenie, Thenie per patriotizmin, Albin Kurti, Thenie nga Albin Kurti
 

Një thënie për patriotizmin nga Albin Kurti

Patriotizmi nuk është fakultet, ku e krynë për tre vjet dhe mandej e merr diplomen e çertifikohesh si patriot. Patriot je nëse je gjithë jetën. Albin Kurti
 Thenie, Thenie per patriotizmin, Albin Kurti, Thenie nga Albin Kurti
 

Namazi

Syzat