Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Akulli

Akulli në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

 Akulli në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave) Te perfytyrosh akull, paralajmeron shume fatkeqesi dhe persona qellimkeq qe do te perpiqen qe tju demtojne juve ne punen tuaj me te mire.   Te shikosh akull te fundoset ne nje rryme te ujit te paster tregon qe lumturia juaj do te jete nderprere nga shoke me temperament te semure dhe xheloz.   Te perfytyrosh qe ju ecni ne akull, ju humbisni shume qetesi dhe respekt per gezime.   per nje goce te re te eci mbi akull, eshte nje paralajmerim qe vetem nje vello e holle e fsheh ate nga turpi.   Te shikosh copa akulli ne strehen e shtepise tregon mjerim te thelle, shendeti i semure eshte paralajmeruar.   Te shikosh copa akulli ne gardh tregon qe ju do te vuani fizikisht me menderisht.   Te perfytyrosh qe ju jeni duke ber akull ju do te pesoni nje deshtim ne jeten tuaj nga egoizmi juaj.   Ngrenia e akullit paralajmeron semundje.   Nese ju pini uje me akull, tregon per nje shendet te semure nga shthurja.   Nese ju beni .

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more