Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hipertermia. Show all posts
Showing posts with label Hipertermia. Show all posts

Çka është hipertermia ?

Çka është hipertermia ?

Hipertermia është gjendje e temperaturës së ngritur trupore te homeotermët. 

Hipertermitë, janë pasojë e ngritjes së akordimit të qendrës së termorregullacionit në nivel më të lartë si te ethet, ose pasojë e çrregullimit te raportit mes prodhimit dhe lirimit të nxehtësisë nga organizmi.

ceshte hipertermia, cfare eshte hipertermia, cka eshte hipertermi, cka eshte hipertermia, c'eshte hipertermia, ca eshte hipertermia, hipertermia shqip, qka eshte hipertermia, qfare eshte hipertermia, hipertermia definicioni
Çka është hipertermia ?

Hipertermia është gjendje e temperaturës së ngritur trupore te homeotermët. 

Hipertermitë, janë pasojë e ngritjes së akordimit të qendrës së termorregullacionit në nivel më të lartë si te ethet, ose pasojë e çrregullimit te raportit mes prodhimit dhe lirimit të nxehtësisë nga organizmi.

ceshte hipertermia, cfare eshte hipertermia, cka eshte hipertermi, cka eshte hipertermia, c'eshte hipertermia, ca eshte hipertermia, hipertermia shqip, qka eshte hipertermia, qfare eshte hipertermia, hipertermia definicioni

Namazi

Syzat