Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Faqe. Show all posts
Showing posts with label Faqe. Show all posts

Faqet e institucioneve të Kosovës

Faqet e institucioneve të Kosovës

Presidenti i Kosovës
Kryeministri i Kosovës
Sherbime Qeveritare Online
Kuvendi i Kosovës
Ministria e Arsimit
M. e Bujqësisë dhe Pylltarisë
Ministria e Diasporës
Ministria e Drejtësisë
Ministria e Integrimit Europian
Ministria e Financave
Ministria e Forcës së Sigurisë
M. për Komunitete dhe Kthim
M. e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
M. e Punës dhe Mirëqenies
Ministria e Punëve të Brendshme
Ministria e Punëve të Jashtme
Ministria e Shëndetësisë
Ministria e Infrastrukturës
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
Ministria e Zhvillimit Ekonomik
Ambasada e KS në Uashington
Ambasada e KS në Berlin
Ambasada e KS në Tiranë
Ambasada e KS në Lubljanë
Ambasada e KS në Zabreb
Ambasada e KS në Paris
Ambasada e KS në Londër
Ambasada e KS në Hagë
Ambasada e KS në Bernë
Ambasada e KS në Stokholm
Ambasada e KS në Vjenë
Ambasada e KS në Romë
Ambasada e KS në Bruksel
Ambasada e KS në Shkup

Faqja më e madhe shqiptare islame në FB

Në vigjile të antarit të 400.000

Faqja më e madhe shqiptare islame në FB
https://www.facebook.com/NamaziI

Allahu i shpërbleftë nismëtarët dhe ata që e kanë ndihmuar ecjen e kësaj faqe deri sa ka ardhë te ky numër kaq i madh.

I Urojmë suksese të vazhdueshme, bereqet me veprimet e veta dhe të bëhet shkak i udhëzimit të popullit shqiptar në Fenë e Allahut.

Ecja stabile dhe e pandalur ka bërë që të mbetet më e frekuentuara këto vite ndër shqiptarët.

Sigurisht se ndihma e Allahut ka qenë e pranishme në këtë ecuri, sepse Allahu ka parë sinqeritetin e nismëtarëve dhe bartësve të kësaj faqe.

Allahu i gëzoftë me të mirat e Tija të gjithë pjesmarrësit në këtë projekt në dynja e ahiret! Amin!Burimi:Bekir Halimi
 
Në vigjile të antarit të 400.000

Faqja më e madhe shqiptare islame në FB
https://www.facebook.com/NamaziI

Allahu i shpërbleftë nismëtarët dhe ata që e kanë ndihmuar ecjen e kësaj faqe deri sa ka ardhë te ky numër kaq i madh.

I Urojmë suksese të vazhdueshme, bereqet me veprimet e veta dhe të bëhet shkak i udhëzimit të popullit shqiptar në Fenë e Allahut.

Ecja stabile dhe e pandalur ka bërë që të mbetet më e frekuentuara këto vite ndër shqiptarët.

Sigurisht se ndihma e Allahut ka qenë e pranishme në këtë ecuri, sepse Allahu ka parë sinqeritetin e nismëtarëve dhe bartësve të kësaj faqe.

Allahu i gëzoftë me të mirat e Tija të gjithë pjesmarrësit në këtë projekt në dynja e ahiret! Amin!Burimi:Bekir Halimi
 

Faqja KUR'AN DHE HADITH

Meso Islamin e paster ! Kur'an, hadith, thenie nga te parte tane, fragmente nga shoket e Profetit (alejhis-selam) etj... Tashme faqes KUR'AN DHE HADITH i eshte bashkangjitur hoxha Uthman Haskasa, ku me lejen e Allahut do japi pergjigje te shume pyetjeve tuaja. Tashme dhe faqja KUR'AN DHE HADITH ka nje hoxhë ku do i kontrrolloje te gjitha postimet qe behen ne kete faqe. Behu pjese e Islamit te paster! Meso, praktiko dhe shpernda!

KUR'AN DHE HADITH ! Faqja e nje Islami te paster, ndjekja e te Derguarit te Allahut (alejhis-selam) dhe te pareve tane te mire. (Selefëve).
Meso Islamin e paster ! Kur'an, hadith, thenie nga te parte tane, fragmente nga shoket e Profetit (alejhis-selam) etj... Tashme faqes KUR'AN DHE HADITH i eshte bashkangjitur hoxha Uthman Haskasa, ku me lejen e Allahut do japi pergjigje te shume pyetjeve tuaja. Tashme dhe faqja KUR'AN DHE HADITH ka nje hoxhë ku do i kontrrolloje te gjitha postimet qe behen ne kete faqe. Behu pjese e Islamit te paster! Meso, praktiko dhe shpernda!

KUR'AN DHE HADITH ! Faqja e nje Islami te paster, ndjekja e te Derguarit te Allahut (alejhis-selam) dhe te pareve tane te mire. (Selefëve).

Prodhues i logove dhe grafikave


Cooltext është një faqe ku ju mund te krijoni logo dhe grafika falas.

Thjesht zgjidhni llojin e imazhit që ju dëshironi.  

Pastaj plotësoni formularin dhe ju do të keni vet imazhin tuaj me të dhënat e juaja.

Per me shume vizito kliko Cooltext

Prodhues i logove dhe grafikave,Krijo logo dhe grafika online,gjenero grafika dhe logo online 

Cooltext është një faqe ku ju mund te krijoni logo dhe grafika falas.

Thjesht zgjidhni llojin e imazhit që ju dëshironi.  

Pastaj plotësoni formularin dhe ju do të keni vet imazhin tuaj me të dhënat e juaja.

Per me shume vizito kliko Cooltext

Prodhues i logove dhe grafikave,Krijo logo dhe grafika online,gjenero grafika dhe logo online 

4 faqe ku fitoni hapesire falas online


4 faqe ku fitoni hapesire falas online

Windows Live Skydrive

IDrive 

Humyo

Binfire 


Kjo hapesire mund t'ju sherbej per ngarkime te dosjeve te ndryshme.

4 faqe ku fitoni hapesire falas online

Windows Live Skydrive

IDrive 

Humyo

Binfire 


Kjo hapesire mund t'ju sherbej per ngarkime te dosjeve te ndryshme.

Në ditët në vazhdim temat nga mjekësiaNë ditët në vazhdim temat nga mjekësia do të postohen në faqen e mëposhtme:

http://nowmedicine.blogspot.com
Në ditët në vazhdim temat nga mjekësia do të postohen në faqen e mëposhtme:

http://nowmedicine.blogspot.com


Komuna e Ferizajit

Komuna e Ferizajit,Ferizaji komuna e ferizajit,informata,faqe,faqja e komunes se Ferizajit
Komuna e Ferizajit,Ferizaji komuna e ferizajit,informata,faqe,faqja e komunes se Ferizajit

Spitali Rajonal Ferizaj

Spitali Rajonal Ferizaj
Spitali Rajonal Ferizaj

Mëso shqip

Shkrime të ndryshme nga mjekësia


Shkrime të ndryshme nga mjekësia

Në faqen e mëposhtme mund të gjeni shkrime të ndryshme nga mjekësia

http://nowmedicine.blogspot.com

Pra vizitojeni për më shumë

Shkrime të ndryshme nga mjekësia

Në faqen e mëposhtme mund të gjeni shkrime të ndryshme nga mjekësia

http://nowmedicine.blogspot.com

Pra vizitojeni për më shumë

Testo intuitën

Testo intuitën Testo intuitën,zhvillo intuiten,intuita zhvilloje,zhvilloje intuiten,intuita zhvilloje,zhvillo intuiten,intuita dhe zhvillimi i saj,zhvillo zerin e ndergjegjjes
Testo intuitën Testo intuitën,zhvillo intuiten,intuita zhvilloje,zhvilloje intuiten,intuita zhvilloje,zhvillo intuiten,intuita dhe zhvillimi i saj,zhvillo zerin e ndergjegjjes

Lojra barbi

Ne faqen e meposhtme mund te luani lojra barbi

 http://lojra-me-barbi.dressup.me/

Lojra me motorra

Lojra me motorra

 http://www.lojramemotorra.com/

Lojra me kerre- Lojra me makina dhe vetura te ndryshme

Lojra me kerre | Lojra me makina dhe vetura te ndryshme

 

http://lojramekerre.com/

Lojra me kerre | Lojra me makina dhe vetura te ndryshme

 

http://lojramekerre.com/

Luaj super mario - lojna me super mario

Luaj super mario - lojna me super mario

http://lojra.parajsa.com/game/1070/Super-Mario-Flash.html#file_tabs/3

Lojra me makina

Lojra me makina

http://www.lojramemakina.org

Lojra Falas - Lojra me Makina - Lojra me Barbi - Lojra Online

Lojra Falas - Lojra me Makina - Lojra me Barbi - Lojra Online

 

http://www.lojrafalas.com/Lojra Falas - Lojra me Makina - Lojra me Barbi - Lojra Online

 

http://www.lojrafalas.com/Lojra Online me makina, motorra dhe me barbi

Lojra Online me makina, motorra dhe me barbi

 

http://www.lojraonline.com/

Lojra Online me makina, motorra dhe me barbi

 

http://www.lojraonline.com/

Lojra, lojra me makina, lojra me kerre, lojra me barbi, lojra per vajza, lojra me winx, lojna, lojra falas, lojra online, lojra games.

Lojra, lojra me makina, lojra me kerre, lojra me barbi, lojra per vajza, lojra me winx, lojna, lojra falas, lojra online, lojra games.

http://lojra.zbavitje.com/
Lojra, lojra me makina, lojra me kerre, lojra me barbi, lojra per vajza, lojra me winx, lojna, lojra falas, lojra online, lojra games.

http://lojra.zbavitje.com/

Lojra me motorra, lojra per femije, lojra falas, lojra shqip, lojra

Lojra me motorra, lojra per femije, lojra falas, lojra shqip, lojra

 

http://lojra.me/

Lojra me motorra, lojra per femije, lojra falas, lojra shqip, lojra

 

http://lojra.me/

Namazi

Syzat