Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Sida

Çka eshte Sida ?

SIDA eshte sëmundje shumë e rrezikshme dhe ngjtiëse që shkaktohet nga një retrovirus, i cili infekton dhe shkatërron përbërësit jetësorë të sistemit imunitar. HIV-i (Human Immunodeficiency Virus), transmetohet me rrugë seksuale, me transfuzionin e gjakut, transmetohet nga nënë shtatëzënë tek fëmija si dhe më qumështin nga nëna te fëmija. Çka eshte Sida ?,cfare eshte sida,si transmetohet hivi,sida,si bartet sida apo hivi,bartja e sides,si infektohen njeri me hiv apo side,sida rruga e bartjes

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more