Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Firma. Show all posts
Showing posts with label Firma. Show all posts

Çka është firma?

Firmë quhet çdo organizatë që prodhon mallra ose shërbime.

firma,cka eshte firma,ceshte firma,firmat shqip,cfare eshte firma,qka jane firmat,qfare jane firmat,
Firmë quhet çdo organizatë që prodhon mallra ose shërbime.

firma,cka eshte firma,ceshte firma,firmat shqip,cfare eshte firma,qka jane firmat,qfare jane firmat,

Agjentet ekonomikAgjentet ekonomik

Agjentët ekonomik janë:

A) INDIVIDI-FAMILJA (në rolin e zotëruesit të burimeve, ofertuesit dhe konsumatorit),

 B) FIRMA – organizata që prodhon të mira dhe shërbime,

C) QEVERIA – SHTETI si vendimmarrës, krijues dhe mbikqyrës i lojës ekonomike etj.


Agjentet ekonomik

Agjentët ekonomik janë:

A) INDIVIDI-FAMILJA (në rolin e zotëruesit të burimeve, ofertuesit dhe konsumatorit),

 B) FIRMA – organizata që prodhon të mira dhe shërbime,

C) QEVERIA – SHTETI si vendimmarrës, krijues dhe mbikqyrës i lojës ekonomike etj.

Namazi

Syzat