Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Shpella e piratëve

Komenti i romanit ‘’Shpella e piratëve’’ Petro Marko

Komenti  i romanit ‘’Shpella e piratëve’’  Petro Marko

Romani ”Shpella e piratëve” ka vlera njohëse dhe edukative, pasi lexuesi njihet me ngjarje historike të Shqipërisë.

Personazhet kryesorë janë: Loloja, Jani, Fotoja, Iliri dhe motra e tij e vogël Lulja, të cilët zbulojnë të fshehtën e “Shpellës së piratëve, në bregdetin e bukur të Himarës, të ndihmuar nga këshillat e një peshkatari plak.

Shih edhe analizën e këtij romani:  Shpella e piratëve

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more