Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Xehet

Çka janë Xehet ?

Çka janë Xehet ? Xehe,~ja.~et,~et. Minerale që gjenden në sasi të mëdha ose në përqindje të madhe dhe ka lavërdi ekonomike për shfrytëzimin e tyre. Ndryshe edhe mineral i dobishëm. ceshte xehja, cfare eshte xehja, cka jane xehet, cfare jane xehet, xehet minerale shqip, ceshte xehja minerale

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more