Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Fejzi Bojku

Shkolla jonë - vjershë nga Fejzi Bojku

Shkolla jonë -  vjershë nga Fejzi Bojku Porsi zogjtë n'çerdhen e vet Ne kthehemi përsëri, Të freskuar – gaz e shëndet , Ti na pret me dashuri. Erdhëm, erdhëm, shkolla jonë Shkoi vera dhe pushimet, Zëri i zileve po jehon Përsëri nisin mësimet. Mësuesja jonë, ja ku jemi! Si një nënë të kemi sy, Fjalët tua s'i harruam Ne kudo folëm për ty. Erdhi vjeshta , zverdhi gjethet Shpezët ikin me shpejtësi, Ne tubohemi nga çdo anë Ta kthejmë jetën përsëri.... Postime të ngjashme: Festa e shkollës vjershe Vjersha për pranverën Vjersha patriotike Nëse doni akoma Vjersha atëherë klikoni mbi Vjersha vjershe nga Fejzi Bojku, vjershe per shkollen, vjersha per shkolle, shkolla, vjersha shkolla jone, vjersha per femije per shkollen, shkolla poezi, poezi per shkolle, shkolla jone vjershe, shkolle vjershe

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more