Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Imunogjenet

Çka janë antitrupat ?

Çka janë antitrupat  (At) ? Antitrupat janë proteina specifike që prodhohen si përgjigje ndaj një imunogjeni dhe reagojnë me antigjenin . cka jane antitrupat,cjane antitrupat, ceshte antitrupi, cfare eshte antritrupi, cka kuptojme me antitrup, antitrupat definicion, antritrupat shqip, kundertrupezat shqip,kundertrupat shqip

Çka janë imunogjenet ?

Çka janë imunogjenet ? Imunogjenet janë substanca që shkaktojnë përgjigje specifike imunologjike. cka jane imunogjenet, cfare jane imunogjenet, imunogjen, cka eshte imunogjen, ceshte imunogjen, cfare eshte imunogjen,imunogjenet shqip, imunogjeni shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more