Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Presja

Çka është presja dhe pse përdoret

   Presja        Çka është presja dhe pse përdoret Presja është shenjë e pikësimit që shënon një pauzë të shkurtër në mes dy fjalëve,dy togfjalëshve edhe dy fjalive.   Presja përdoret për të veçuar gjymtyrët homogjene në fjali.   Presja përdoret për të ndarë fjalitë që përsëriten... Shembuj me presje: Kur u kthye në Krujë,Skëndërbeun e pritën të entuziazmuar burra,gra,pleq,djem e vasha.   Bilbili i bukur, i bukur, sa s’bëhet me këndu.   Në vjeshtë bujku mbledh mollët,dardhët,ftonjtë etj.   qka eshte presja,shenjat e pikesimit,kur perdoret presja,kur perdorim presjen,kur i perdorim shenjat e pikesimit

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more