Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Grupet shoqërore

Çka janë grupet shoqërore ?

Çka janë grupet shoqërore ? Grupet shoqërore jane grumbull njerzish te cilet kane marredhenie njeri me tjetrin e cila marredhenie i ve ne varshmeri te ndersjellte. Grupin shoqeror mund ta quajme edhe nje grup te caktuar te njerzve qe ne nje moment te caktuar gjinden se bashku me rastin e kryerjes se ndonje veprimtarie apo te nje ngjarje. Grupet shoqerore formohen per nga profesioni  vendbanimi apo ndonje specifik qe i dallon nga te tjeret.  Qellimi i tyre eshte se duhet ti plotesoj disa nevoja te antareve te cilet participojne ne ate grup. Elementet perberese te grupit shoqeror jane: subjektet, marredheniet qe krijohen ndermjet anetareve mjetet me te cilat kryhen punet brenda grupeve dhe rezultatet e arritura per plotesiminn e nevojave te atyr qe kane hyre ne ato grupe.   cfare jane grupet shoqerore, cka jane grupet shoqerore, grupi shoqeror, ceshte grupi shoqeror, grupi shoqerore perkufizimi, grupet shoqerore perkufizim, grup shoqerore shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more