Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Konsumi. Show all posts
Showing posts with label Konsumi. Show all posts

Çka është konsumi?

 Çka është konsumi?

Konsumi përfaqëson shpenzimet e konsumatorëve, familjeve dhe individëve për mallra dhe shërbime prej të cilave nxirren dobi në përiudhen korrente, duke përfshirë edhe mallrat e përdorimit afatshkurtër dhe afatgjatë. 

ceshte konsumi,cfare eshte konsumi,konsumi shqip,cka eshte konsumi,c'eshte konsumi,cka paraqet konsumi,cka quajme konsum,cfare quajme konsum
 Çka është konsumi?

Konsumi përfaqëson shpenzimet e konsumatorëve, familjeve dhe individëve për mallra dhe shërbime prej të cilave nxirren dobi në përiudhen korrente, duke përfshirë edhe mallrat e përdorimit afatshkurtër dhe afatgjatë. 

ceshte konsumi,cfare eshte konsumi,konsumi shqip,cka eshte konsumi,c'eshte konsumi,cka paraqet konsumi,cka quajme konsum,cfare quajme konsum

Namazi

Syzat