Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Neurokirurgjia

Pse paraqitet pareza apo paraliza spastike qëndrore dhe si manifestohet ?

Pse paraqitet pareza apo paraliza spastike qëndrore dhe si manifestohet ? Pareza apo paraliza spastike qendrore paraqitet për shkak të dëmtimit të neuronit qendror ndërsa klinikisht manifestohet me spasticitetin e rritur të muskujve, me rritjen e tonusit të muskujve, me rritjen e reflekseve të vet si dhe me reflekse patologjike. pse paraqitet pareza,pse shkaktohet paraliza spastike qendore,si manifestohet paraliza spastike qendrore,paralizat spastike qendrore,qysh manifestohet paraliza spastike qendrore,paraliza dhe spasticiteti,qka eshte pareza,qka eshte paraliza spastike qendrore,simtomat,simptomat,shenjat,shenjat e paralizes spastike

Çka është neurokirurgjia ?

Çka është neurokirurgjia ? Neurokirurgjia merret me mjekimin operativ të lëndimeve dhe sëmundjeve të sistemit nervor qendror , periferik dhe autonom . qka eshte neurokirurgjia,qfare eshte neurokirurgjia,cka eshte neurokirurgjia,me qka mirret neurokirurgjia,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more