Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kurime

Si kurohet tuberkulozi ?

Si kurohet tuberkulozi ?  – Me ilaçe.  Tuberkulozi shërohet me mjekim me ilaçe. Mjekimi realizohet me kombinimin e ilaçeve të ndryshme dhe zakonisht zgjat 6-12 muaj. Personi që sëmuret me tuberkuloz fillimisht mjekohet në spital në dhomë të veçantë. Rreziku i ngjitjes së sëmundjes zakonisht zgjat vetëm dy deri në tre javë.  Mjekimi i tuberkulozit është shumë efikas nëse ilaçet e dhëna nga mjeku merren rregullisht gjatë gjithë kohës së mjekimit.  Tuberkulozi shërohet me anë të kombinimit të 3-5 ilaçeve. si sherohet tuberkulozi,sherimi i tuberkulozit,tuberkulozi dhe sherimi i tij,a sherohet tuberkulozi

Kurimi apo sherimi i hemoroideve

Përzihet vaji i farës se zezë me vaj ulliri në të njëjtën masë dhe çdo ditë, pihen nga tre lugë të mëdha {në mëngjes, drekë dhe darkë} përgjatë një periudhë 10 ditore. Me këtë përzierje shpërlahet fyti para gjumit një hërë në tre ditë radhasi, dhe konsumohet per çdo ditë 3 kokrra fiq për gjatë një jave.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more