Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kromatina. Show all posts
Showing posts with label Kromatina. Show all posts

Çka eshte kromatina ?Kromatina eshte material nukleoproteinik i përbërë nga ADN dhe proteinat histonike.

Kromatina mund të ngjyroset me ngjyrues bazik.

Kromatina gjendet në bërthamën e qelizave eukariotike dhe organizohet për t’u transformuar në kromozome të dukshme gjatë ndarjes qelizore.

Çka eshte kromatina ?,qka eshte kromatina,cfare eshte kromatina,me cfare ngjyre ngjyroset kromatina,ku gjendet kromatina,ne qka transformohet kromatina


Kromatina eshte material nukleoproteinik i përbërë nga ADN dhe proteinat histonike.

Kromatina mund të ngjyroset me ngjyrues bazik.

Kromatina gjendet në bërthamën e qelizave eukariotike dhe organizohet për t’u transformuar në kromozome të dukshme gjatë ndarjes qelizore.

Çka eshte kromatina ?,qka eshte kromatina,cfare eshte kromatina,me cfare ngjyre ngjyroset kromatina,ku gjendet kromatina,ne qka transformohet kromatina

Namazi

Syzat