Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Korteksi i veshkes. Show all posts
Showing posts with label Korteksi i veshkes. Show all posts

Korteksi i veshkës formohet nga këto pjesë:

Korteksi i veshkës formohet nga këto pjesë:
a) cortex corticis (zona periferike), columne renalis dhe zona juxtamedullaris
 

b) cortex corticis, strie medullaris dhe zona juxtamedullaris

c) cortex corticis, zona juxtamedullaris dhe piramidet e Ferrein –it
Korteksi i veshkës formohet nga këto pjesë:
a) cortex corticis (zona periferike), columne renalis dhe zona juxtamedullaris
 

b) cortex corticis, strie medullaris dhe zona juxtamedullaris

c) cortex corticis, zona juxtamedullaris dhe piramidet e Ferrein –it

Namazi

Syzat