Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hipostenuria. Show all posts
Showing posts with label Hipostenuria. Show all posts

Çka është hipostenuria ?

Çka është hipostenuria ?

Hipostenuria - tregon mosaftësinë e formimit të urinës së përqendruar. 

Mund të jetë neuroendokrine (çrregullimi i sekretimit të hormonit antidiuretik), renale (nefriti kronik, sëmundja hipertensive e veshkave, nefroskleroza.) dhe simptomatike (dekompensimi i zemrës).

cka eshte hipostenuria, ceshte hipostenuria, cfare eshte hipostenuri, c'eshte hipostenuria, qka eshte hipostenuri, qfare eshte hipostenuria, hipostenuria kuptimi, hipostenuria shqip, qfar do te thote hipostenuri
Çka është hipostenuria ?

Hipostenuria - tregon mosaftësinë e formimit të urinës së përqendruar. 

Mund të jetë neuroendokrine (çrregullimi i sekretimit të hormonit antidiuretik), renale (nefriti kronik, sëmundja hipertensive e veshkave, nefroskleroza.) dhe simptomatike (dekompensimi i zemrës).

cka eshte hipostenuria, ceshte hipostenuria, cfare eshte hipostenuri, c'eshte hipostenuria, qka eshte hipostenuri, qfare eshte hipostenuria, hipostenuria kuptimi, hipostenuria shqip, qfar do te thote hipostenuri

Namazi

Syzat