Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mjekesia Urgjente

Çka kuptojmë me ndihmë urgjente mjekësore ?

Me ndihmë urgjente mjekësore kuptojmë zbatimin e ndihmës mjekësore në vendin e ngjarjes të të sëmurit apo të të lënduarit, gjatë transportit si dhe në institucionin shëndetësor përkatës, me qëllim të menjanimit të drejtpërdrejtë të shkaktarëve të rrezikut, që e keqësojnë gjendjen shëndetësore të sëmurit ose të lënduarit. Çka kuptojmë me ndihmë urgjente mjekësore ?, qka eshte ndihma urgjente mjekesore, ndihma urgjente definiconi,urgjenca ne mjekesi,mjekesia dhe urgjenca,

Me çka merret Mjekësia Urgjente ?

Me çka merret Mjekësia Urgjente ? Mjekesia urgjente merret me trajtimin e gjendjeve urgjente:sëmundjeve,lëndimeve dhe helmimeve, të cilat rrezikojnë funksionet vitale të organizmit të njeriut. Çka është Mjekësia urgjente ? Me çka merret Mjekësia Urgjente ?,qka eshte mjekesia urgjente,mjekesi urgjente,qka studion mjekesia urgjente,mjekesi urgjente shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more