Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ndihma

Apel për ndihmë...

→ SHPËRNDAJE SE NUK TË DHEMB DORA ←
#Ndoshta ti beshesh Shkaktar qe te gjendet nje Fondacion !
__________________________________
Apel për ndihmë një vëllait tonë musliman!
Avdull Ferati i lindur me 25 shkurt 1990 nga fshati Bare komuna e Mitrovicës ka probleme serioze me shëndetin.
Arsyeja është sepse ka pasur një aksident nga i cili ka të lenduar 2 unaza të qafes.Dhe pas ktijë aksidenti ka mbetur i pa levizshëm.
Familja e tij 9 anëtarëshe ka hargjuar deri tani pothuajse gjithë pasurinë për hserime dhe përgatitje të analizave te ndryshme,mirpo vazhdimi i mjekimit te djalit te tyre Avdullit është i papërballueshëm për këtë familje.
Avdullllin është duke e ndihmuar sipas mundësive i gjithë fshati ku ai është lindur,ndërsa nevoja për dorën humane të njërëzve të mirë është e mirëseardhur në këto momente për shërimin dhe mjekimin e tij.
Për të gjithë njerëzitë humanë dhe ata të vullnetit të mirë, që çmojnë jetën dhe vlerën e një të riu 22-vjeçar,familja e tijë ka hapur xh…

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more