Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ligatura e Stianusit. Show all posts
Showing posts with label Ligatura e Stianusit. Show all posts

Ku vendoset ligatura e Stianusit dhe pse shërben ?

Ku vendoset ligatura e Stianusit dhe pse shërben ?

Ligatura e Stianusit vendoset ne sinusin venoz ku gjendet NSA dhe sherben per te studiuar funksionin e nyjes sinoatriale.
Ku vendoset ligatura e Stianusit dhe pse shërben ?

Ligatura e Stianusit vendoset ne sinusin venoz ku gjendet NSA dhe sherben per te studiuar funksionin e nyjes sinoatriale.

Namazi

Syzat