Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Mitokondriet

Çfarë funksioni kanë mitokondriet ?

Çfarë funksioni kanë mitokondriet ? Mitokondriet janë organele në të cilat krijohet energjia e nevojshme për të gjitha proceset biokimike të cilat zhvillohen në qelizë,e të cilat mundësojnë funksionimin dhe ekzistencën e saj. Prandaj me të drejtë këto organele cilësohen apo shënohen si uzina energjetike të qelizës.  cfare roli kane mitokondriet,mitokondriet,funksioni,cilat jane uzinat energjetike te qelizes,uzinat e qelizes,uzinat energjetike te qelizes,qeliza dhe uzina energjetike te saj

Mitokondriet

Mitokondriet janë organele në të cilat krijohet energjia e nevojshme për të gjitha proceset biokimike të cilat zhvillohen në qelizë,e të cilat mundësojnë funksionimin dhe ekzistencën e saj. Prandaj me të drejtë këto organele cilësohen apo shënohen si uzina energjetike të qelizës.   Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,mitokondriet,mitokondria,mitokondret,mitokondriet, cili eshte roli i mitokondrieve,funksioni i mitokondrieve, cfare roli kane mitokondriet,mitokondriet, shqip  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more