Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kognicioni

Çka eshte kognicioni ?

Kognicioni përfshinë proceset mendore, si p.sh: të menduarit, të ëndërruarit, kujtesën ose zgjidhjen e problemeve. Këto procese njohëse zakonisht nuk mund të vëzhgohen drejtpërdrejtë dhe shpesh studiohen përmes vet-raportimeve të subjekteve nën mbikëqyrje. Sjellja njohëse sot përgjithësisht përfshihet në konceptin e përgjithshëm të sjelljes. Çka eshte kognicioni ?  ,qka eshte kognicioni,cfare eshte kognicioni, cilat procese mendore i perfshine kognicioni,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more