Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label 8. Show all posts
Showing posts with label 8. Show all posts

8 gjëra që i bëni që e bëjnë një mashkull të ju lë

1. Kur bëni selfie menjëherë në takimin e parë.Image

2. Kur në çdo përlarje, e zgjidhi problemin duke qarë.Image

3. Kur e thërrisni në çdo çast në telefon apo i dërgoni mesazh.Image

4. Edhe pse sapo ja keni filluar lidhjes, e sillni në tryezë temën e martesës dhe planeve për të ardhmen.
Image

5. Kur e përsëritni gabimin që e ka bërë ma përpara.
Image

6. Kur e vëni para zgjedhjes: juve ose shoqërinë.Image

7. Kur ia merrni passwordin e Facebook-it e duke i fshirë disa persona në të, posaçërisht vajzat.Image

8. Kur pasi që ndodh diçka mes jush, problemi të reflektohet menjëherë në Facebook-un tuaj, me këngë apo foto.
Image
1. Kur bëni selfie menjëherë në takimin e parë.Image

2. Kur në çdo përlarje, e zgjidhi problemin duke qarë.Image

3. Kur e thërrisni në çdo çast në telefon apo i dërgoni mesazh.Image

4. Edhe pse sapo ja keni filluar lidhjes, e sillni në tryezë temën e martesës dhe planeve për të ardhmen.
Image

5. Kur e përsëritni gabimin që e ka bërë ma përpara.
Image

6. Kur e vëni para zgjedhjes: juve ose shoqërinë.Image

7. Kur ia merrni passwordin e Facebook-it e duke i fshirë disa persona në të, posaçërisht vajzat.Image

8. Kur pasi që ndodh diçka mes jush, problemi të reflektohet menjëherë në Facebook-un tuaj, me këngë apo foto.
Image

Namazi

Syzat