Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Komentimi i ëndrrave

Ujku në ëndërr - komentimi i ëndërrave

Ujku në ëndërr është simbol i mbijetesës, bukurisë, vetmisë, misterit, vetëbesimit dhe krenarisë. Ju jeni në gjendje të ruani qetësinë tuaj në një shumëllojshmëri të rrethanave sociale dhe të merrni çdo situatë me lehtësi dhe mirësi. Ju jeni gjithashtu një njeri i vetëm me zgjedhje.   Negativisht, ujku përfaqëson armiqësi, agresion, ose gjarpëri. Ai mund të pasqyrojë një forcë të pakontrollueshme ose situatë në jetën tuaj.   Ujku i bardhë në ëndërr tregon trimëri dhe fitore. Ju keni mundësinë për të parë dritë edhe në orët tuaja më të errta.   Nëse vrisni një ujk, tregon tradhti dhe zbulim të sekreteve. Njeriu-ujk   Të shohësh një njeri-ujk në ëndërr, tregon se diçka në jetën tuaj nuk është ashtu si duket. Eshtë simbol i frikës, hidhërimit dhe dhunës së pakontrollueshme.   Nëse në ëndërr ju jeni një njeri-ujk, sugjeron se disa aspekte të personalitetit tuaj janë të lënduara, madje edhe të rrezikshme për vetë mirëqenien tuaj. Ju jeni drejtuar në një rrugë të padëshirueshme. Nga

Kur nje qen i zi te ndjek nga pas ne enderr

Kur nje qen i zi te ndjek nga pas ne enderr qe perseritet nga nje vit ju lutem me ndihmoni cfare do te thote. Pergjigja: Te enderrosh nje qen te zi do te thote se eshte dikush ne shtepine tende ose jeton atje dhe tenton qe te lendoj apo eshte duke menduar qe te provoj te lendoj ty.Ose mund te jete nje armik i dobet qe tenton te te lendoj ty.Shpresoj t'ju kem ndihmuar.Kerko mbrojtje nga Zoti dhe sigurisht qe ndihma e tij do te paraqitet. qeni ne enderr,nje qen ne enderr,nje qen i zi ne enderr,qeni i zi ne enderr komentimi i enderrave,shpjegimi i enderrave,enderra shqip

Dhembjet e lindjes ne enderr

Pytje nga vizitoret Kam pare enderr sikur me kishin filluar dhembjet e lindjes ,i perjetoja ato edhepse nuk jam shtatzene. Pergjigja: Zakonisht kjo ka te beje me nje projekt te ri ne jete apo nje fillim te ri ne jete ne nje forme apo tjeter. Kjo mund mund te jete nje enderr me paralajmrim te mrekullueshem sepse mund te tregoj poashtu zhvillimin apo rritjen e potencialit te juaj ne jete. Pra kjo enderr mund te tregoj apo eshte shenje e nje ndryshimi apo fillimi te ri ne jeten tuaj. shtatzania ne enderr,lindja ne enderr,enderrimi i lindjes,komentimet e enderrave shqip

Shtëpia në ëndërr

Shtëpia në ëndërr Nje shtepi ne enderr simbolizon aspekte te karakterit tuaj.Mobilje, dekorimet,dhomat dritaret,orendite etj kane nje rendesi te vecante ne interpretim. - Dyert simbolizojne mundesite te reja para jush.Një derë që hapet për jashtë , nënkupton nevojën tuaj per te qene më të arritshme për të tjerët, ndërsa një derë që hapet në brendësi , tregon dëshirën tuaj për eksplorimin e brendshem dhe të vetë-zbulim. Një dritë pas derë s, sugjeron se ju jeni duke ecur në drejtim të ndriçimit të madh shpirtëror. Dere e mbyllur ose bllokuar , tregon mundësitë që janë mohuar dhe i keni humbur.Diçka ose dikush po bllokon progresin tuaj. Ajo gjithashtu simbolizon përfundimin e një faze projekti. Mbyll deren , tregon se ju jeni të mbyllur veten nga të tjerët dhe ndjenja qe i mbani te pazbuluara.Vet-vleresim i ulet per veten.Ju perplasin deren ne fytyre tregon per aktivitete qe po i injoroni. - Dhomat simbolizojne aspekte te ndryshme te enderruesit - Dritaret nënkupt

Macja në ëndërr

  Macja në ëndërr   Macja paraqet botën e brendshme të njeriut në veçanti botën e pavetëdijshme.Pikërisht nëpër mes kësaj ëndrres mund ta rinjohësh botën tënde të brendshme,veset,instinktin dhe dilemat e saja konfliktuoze.Aty paraqiten vetite e tua të fshehta që tregohen mjaft agresive dhe të ngatshëme për të sulmuar.  Macja ne enderr simbolizon një frymë të pavarur, seksualitetin femëror, krijimtarisë,fuqine,shoqerine,misteriozen,te panjohuren etj Macja mund te perfaqesoje deshiren dhe nevojen per me shume shoqeri intime. Macja mund të tregojnë se dikush është duke u mashtrues ose të pabesë ndaj teje. Nese macja eshte agresive , atëherë kjo tregon se keni probleme me aspektin femëror të vetes.Endrra mund te jete metafore se dikush eshte i lig me ju dhe me qellim te keq ndaj jush. Në qoftë se keni frikë nga macja në ëndërr tuaj, atëherë kjo tregon se ju jeni të frikësuar nga aspekti femeror i vetes. Një mace pa bisht ,atëherë kjo nënkupton një hum

Djalli në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Djalli mund të paraqet anën tuaj të errët , ndjenjat e juaja të fajit për diçka që keni bërë. Kjo poashtu simbolizon inteligjencën, shkathtësinë dhe dinakërinë. Nëse ju luftoni me djallin dhe fitoni, kjo do të thotë se ju do ti mposhtni pengesat apo goditni njerëzit që ju qëndrojnë në rrugë. Biseda me djallin do të thotë që ju me vështërsi do t'i qëndroni joshjeve të cilat paraqesin probleme. Nëse ëndrroni për djallin do të thotë që ju jeni duke kërkuar përgjegje për disa pyetje lidhur me moralin apo kërkoni për zgjedhjet kur përballeni me joshjet. komentimi i endrrave,shejtani ne enderr,djalli ne enderr,shejtan ne enderr

Gjarpëri në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Gjarpëri zakonisht do të thotë shqetësim ose ndonjë frikë të fshehur. Të ëndërrosh gjarpërinjë tregon problemet që ju nuk jeni ende te vetëdishëm për to.  Gjarpëri poashtu paraqet mendje individuale, josinqeritet dhe mosbesueshmëri. Gajrpëri mund të jetë gjithashtu simbol shumë pozitiv i ndryshimeve, diturisë dhe urtësisë.

Dysheku në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Të ëndërrrosh dyshekun apo shtratin, ju do të ballafaqoheni me përgjegjësi të reja në të ardhmen e afërt ,obligime për të cilat do të i`u duhet përkujdesje e menjëhershme. Të ëndërrosh duke fjetur në dyshek të ri tregonë se ju jeni të lumtur me mënyrën se si shkojnë punët e juaja.

Dashuria në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Të ëndërrosh për dashurinë ose të jesh i dashuruar do të thotë ndjenjë e fortë që ke partnerin në jetën reale. Aktualisht jeni shumë të lumtur me situatën. Në anën tjetër, kjo mund të tregojë mungesën e dashurisë në jetën tuaj ose shqetësimin në mardhënien tuaj aktuale.  Të ëndërrosh dashurinë në çift tregon sukses të madh në të ardhmën e afërt.

Dhëmbët në ëndërr-komentimi i ëndrrave

Të ëndërrosh duke të rënë dhëmbët është e tmerrshme dhe në shumicën e rasteve ngulet thellë në mendjën tonë. Një nga shumë teori që kjo ëndërr është pasqyrim i zhgënjimit rreth dukjes suaj dhe brenga se si të tjerët ju shohin juve. Ne jetojmë në një botë e cila shkakton stres të tmerrshëm në pamje të jashtme dhe dhëmbët kanë një rol të stërmadh. Ne i përdorim dhëmbët (buzëqeshjen) për flirtim, dhe për shprehjen e emocioneve. Pamja jonë është pjesë e rëndësishme e personalitetit tonë dhe marrim kohë që të dukemi tërheqës dhe të rëndësishëm. Të ëndërrosh dhëmbët do të thotë të frikësoheni që do të jeni të sikletosur në situata të caktuara, ose mund të jeni shumë të preokupuar me brengën se si të tjerët perceptojnë pamjen tuaj. Ne i përdorim dhëmbet tonë për të përtypur, kafshuar etj, dhe në këtë ëndërr të lehtë rreth dhëmbëve mund të mendoni se ndjeheni të pambrojtur në raste te caktuara, pa shpresë ose i pa vënë re. Ju mund të ndjeheni i nënshtruar ose jo i barabartë në raste të c

Fluturimi në ëndërr-komentimi i ëndrrave

Ëndërra rreth fluturimit i takon kategorisë së ëndërrave në të cilat ne jemi të vetëdishëm se ne vetëm po ëndërrojmë.Të ëndërrosh duke fluturar lehtas, të pushtoni çdo gjë nga lartësia, do të thotë se ju ndani fare mirë situatën e juaj jetësore, se ju jeni nën kontrollë dhe mbase keni arritur shkallën më të lartë ose ngritje personale dhe suksese në karierë. Nëse mund ta kontrolloni fluturimin tuaj, kjo tregon shkallën më të lartë të besimit në vetëvehte dhe siguri. Nëse keni vështërsi në fluturim, përpiqeni shumë që të qëndroni në ajër, do të thotë që keni mungesë të kontrollës së situatës suaj personale. Pemët, malet, shtëpitë, etj. që e vështërsojnë fluturimin tuaj paraqesin pengesat në jetën tuaj apo personin i cili ua mban për mesi. Ju duhet të gjeni se çka apo kush ju pengon që të lëvizni, rriteni apo të përparoni. Nëse keni frikë nga fluturimi apo të fluturoni lartë, kjo do të thotë se ju frigoheni nga ndryshimet dhe opërvojat e reja.

Rënia në ëndërr- komentimi i ëndrrave

Të ëndërrosh duke rënë do të thotë humbje e ekuilibrit emocional ose kontrollës së vetëvetes. Kjo mund të pasqyrojë pasigurinë tuaj dhe mungesën e vetëbesimit, frika nga dështimi ose paaftësia për të pëballuar situatën. Të ëndërrosh duke rënë në zbraztësi të pafund do të thotë se keni humbur kontrollën rreth punëve në jetën reale, ose tregojnë zhgënjimin rreth përpjekjeve të pasuksesshme gjithashtu në jetën e juaj personale apo në punë. Pohimet e Frojd-it të ëndërrosh duke rënë do të thotë knaqësi e pa plotësuar seksuale.

Frika në ëndërr - komentimi i ëndrrave sipas islamit

''Kush sheh frike ne enderr, kjo aludon per siguri, bazuar ne fjalen e Allahut: ''E ne vend te frikes Ai do t'u dhuroje siguri.'' (Nur 55) Njeri prej komentuesve te enderrave ka thene: ''Kam deshire te shoh ne enderr se frikesohem. Une kete e kam provuar disa here dhe e kam pare fundin e saj vetem se me te mira, siguri, triumf, dhe arritje te qellimeve.'' Ka thene gjithashtu: ''Frika eshte shpetim prej popullit zullumqar, bazuar ne fjalen e Allahut: ''E ai doli prej aty i frikesuar e duke pritur (se c'po ndodh) dhe tha: ''O Zoti im, me shpeto prej popullit zullumqar.'' (Kasas 21) (Komentoi Husejn Es-Serraxh)

i zhveshur në publik - komentimi i ëndrrave

Duke ecur rrugës ose duke e pritur autobusin, papritmas paraftyroni se jeni tërësisht zhveshur - kjo është një nga ëndërrat më të shpeshta. Lakuriqësia tregon gjëra të ndryshme varësisht situatën në të cilën gjendet personi. Një ëndërr e tillë nuk d.m.th se një ditë në të vërtetë do të harroni t'i veshni rrobat e juaja para se të dilni nga shtëpia, por kjo mund të reflektojë pasiguri, frika nga ekspozimi i pjesëve personale apo jeta intime, ose frika nga pranimi i shqetësimit. Kjo mund të jetë një shenjë që ju jeni të frikësuar të jeni transparent para njerëzve tjerë ose ndonjë sekrejt i juaj i fshehur mund të dal jashtë. Lakuriqësia është gjithashtu simbol i mungesës së gatishmërisë për ndonjë qështje apo problem, në një situatë të re. Nëse ju ecni të zhveshur nëpër zyren tuaj, kjo do të thotë se ju do të ndiheni se nuk do të jeni për ndonjë punë. Nëse ëndërroni duke ecur zhveshur pa i`u vërejtur ndokush, kjo mund të jet nga experienca jetësore e juaj për ndonjë shqetësimi i c

Dhënia e zekatit në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Nëse dikush sheh në ëndërr se po jep zekat, komentimi është në këto forma: përgëzim, mirësi, begati, fitim, shërim, kryerje (obligimi), lehtësim i ndonjë gjëje të vështirë, kryerje e ndonjë nevoje dhe ndriçim. zekati ne enderr,zekati ne enderr,zeqati ne enderr komentimi i endrrave,endrra zekati,dhenja e zekatit ne enderr

Dhënia e lëmoshës (sadaka) në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Nëse shihet në ëndërr dhënia e lëmoshës, kjo komentohet në këto forma:  Nëse është dijetar dituria e tij do të shtohet, nëse është udhëheqës, pushteti i tij do të zgjerohet, nëse është tregtar, fitimi i tij do të shtohet ose do të fitojnë njerëzit nga ai.  E, nëse është mjeshtër, do të mësojnë zanat prej tij.  Thuhet se nëse e sheh veten duke shpërndarë lëmoshë, ky njeri do të ketë begati në pasurinë e tij dhe do të furnizohet me pendim, mbështetur në fjalën e Allahut subhanehu ve teala: “Merr prej pasurisë së tyre (të atyre që pranuan gabimin) lëmoshë që t'i pastrosh me të dhe

Agjërimi ose prishja e tij në ëndërr - komentimi i ëndrrave

Kush e sheh veten e tij duke agjëruar, kjo aludon se ai person i përmbahet fesë së tij dhe flet pak për atë që nuk i intereson.   E kush e sheh veten duke bërë atë që është e ndaluar për t’u bërë nga agjëruesi, kjo aludon se ai person nuk e përfill fenë e tij.   Kush e sheh veten në ëndërr duke bërë iftar në kohën e caktuar, atëherë kjo aludon se ka gjetur hair dhe furnizim të madh në fenë dhe dynjanë e tij dhe se prej tij është larguar pikëllimi dhe frika.   E, kush e sheh veten e tij dukë bërë iftar para kohës së caktuar, kjo komentohet se ai person përgojon njerëzit ose gënjen, ndoshta aludon edhe për sëmundje ose udhëtim,

Luftimi ose të qëndruarit në front

Kush e sheh në ëndërr veten e tij duke luftuar për hir të Allahut subhanehu ve teala, kjo komentohet si qëndrueshmëri e tij dhe e familjes së tij, zgjerim i furnizimit të tij dhe pasurim i tij, bazuar në fjalën e Allahut Fuqiplotë: “Kush shpërngulet për hir të (të fesë) All-llahut, ai gjen mundësi të madhe dhe begati në tokë...” (Nisa, 100)   E, kush e sheh veten se është vrarë nga duart e jobesimtarëve në luftë, kjo aludon se do të gëzohet, do t’i shtohet risku (furnizimi) dhe jeta, bazuar në fjalët e Allahut xhele shanuhu: “ Kurrsesi të mos mendoni se janë të vdekur ata që ranë dëshmorë në rr

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more