Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Shtëpia në ëndërr

shpia në ëndër,shpëia enderr,shtepia ne enderr komentimi, komenti i enderrave, Enderrat dhe komentimi i tyre, fjalori i komentimit te enderrave enderrave
Shtëpia në ëndërr


Nje shtepi ne enderr simbolizon aspekte te karakterit tuaj.Mobilje, dekorimet,dhomat dritaret,orendite etj kane nje rendesi te vecante ne interpretim.

-Dyert simbolizojne mundesite te reja para jush.Një derë që hapet për jashtë, nënkupton nevojën tuaj per te qene më të arritshme për të tjerët, ndërsa një derë që hapet në brendësi, tregon dëshirën tuaj për eksplorimin e brendshem dhe të vetë-zbulim.Një dritë pas derës, sugjeron se ju jeni duke ecur në drejtim të ndriçimit të madh shpirtëror.Dere e mbyllur ose bllokuar, tregon mundësitë që janë mohuar dhe i keni humbur.Diçka ose dikush po bllokon progresin tuaj. Ajo gjithashtu simbolizon përfundimin e një faze apo projekti.Mbyll deren, tregon se ju jeni të mbyllur veten nga të tjerët dhe ndjenja qe i mbani te pazbuluara.Vet-vleresim i ulet per veten.Ju perplasin deren ne fytyre tregon per aktivitete qe po i injoroni.
-Dhomat simbolizojne aspekte te ndryshme te enderruesit
-Dritaret nënkupton shpresat e ndritshme, mundësitë e gjerë dhe njohuri. Në qoftë se dritarja ne një shtëpi është e errët, atëherë kjo tregon një humbje në perceptimin tuaj ose vitalitet.Dritare e mbyllur tregon dezertim dhe braktisje.Dritare e thyer tregon pikpamje te shtremberuar,opinionin per jeten,dhe gjendje dobesie.Ti lash dritaret tregon nevojen tuaj per qartesi ne disa ceshtje.
-Korridoret simbolizojne zgjedhjen e lire...nese sheh shume dhoma perqark korridorit tregon se je ne dileme per te zgjedhur mundesine me te mire dëshirën për aventurat seksuale dhe fat i kursyer.
-Papafingo tregon kujtime te fshehura dhe mendime te shtypura qe do te zbulohen.Veshtiresi qe ju pengojne ne arritjen e aspiratave,por qe do ti kaperceni me sukses pas nje lufte te gjate perpjekjesh.
-Ballkoni perfaqeso deshiren tuaj per tu pare dhe per tu vene re.Jeni ne kerkim per prestigj dhe status me te larte te vetes tuaj.
-Bodrumi perfaqeson te pandergjegjshmen, intuiten ,deshirat shtazarake , nevojat baze ,ndjenat e perulura dhe te padenja,mekatet dhe te metat.Nese bodrumi eshte rremuje tregon per konfuzion ne koken tuaj qe ke nevoje ti zgjidhesh.
-Banja perfaqeson nevojat instiktive,tregon se ju ndjeni nevojen te lironi veten nga disa ngarkesa emocionale dhe psikologjike.
-Dhome gjumi perfaqeson aspkete ne veten tuaj qe i mbani private dhe te fshehta.
-Kuzhina perfaqeson nevojën tuaj për ngrohtësi, ushqim shpirtëror dhe shërim.Ajo mund të jetë simbolike e nënës edukuar apo mënyrën që ju kujdeseni për të dashurit tuaj.
-Dhoma e ndenjes përfaqësues i besimeve tuaja themelore për veten dhe kush jeni.Dhomën e ndenjes është tregues i lirise tuaj dhe hapësirës.
 -Tavani perfaqeson një perspektivë mendore ose shpirtërore. Ai simbolizon kufirin që ju i keni vendosur vetes
-Dollapi perfaqeson dicka ne jeten tuaj qe ju e keni mbajtur te fshehte.
-Garazhdi tregon per periudhe pasiviteti dhe pertacie.Mendoni se ju mungon drejtimi dhe udhezimi per te arritur qellimet tuaja.
-Kopeshti tregon stabilitet te brendshem  i mbjelle me fruta dhe perime tregon se punes tuaj te veshtire do ti vjelni te mirat, Kopesht me lule përfaqëson qetësi, rehati, dashuri dhe lumturi në familje.
-Dhome e ndaluar tregon per tension dhe depresion i gjate dhe i akumuluar,ndoshta probleme me martesen,frikera,kujtime te shtypura,tragjedi.
-Zile dere tregon per lajme te papritura qe ka mundesine te jene negative.
 • Shtepi prej xhami tregon se lajkat do tju genjejne.Reputacion i kercenuar.
 • Shtepia e femijersise tregon dëshirat tuaja për ndërtimin e një familje ose bindjet tuaja në lidhje me shtëpinë.Endrra mund te perfaqesoje dhe te menduarit tuaj ne menyre te vjeter ,prapambetur.
 • Shtepi duke u ndertuar tregon per zgjerim ne jeten tuaj.Plane tuaja do te jene te sukseshme.
 • Nuk mund ta gjeni rrugën tuaj në shtëpi, tregon se ju ka humbur besimi në veten tuaj. 
 • Shtepi qe rrenohet ose bie tregon per mjerim,humbje,lendim dhe plane te rrezuara.
 • Shtëpia të vjetra dhe të prishur, do të thotë disfata në punë apo në çdo përpjekje, dhe shëndet që nuk shkon mirë. Po ashtu një mendjelehtësi e jotja të sjell fatkeqësi.
 • Iken nga shtepia tregon se ju jeni gati te ecni perpara.
 • Nëse shikoni sikur shikoni nje shtepi te rregullt dhe bukur, do të thotë harmoni në jetën tuaj familjare dhe sukses në punë.
 • Të blesh shtëpi, tregon mërzi dhe humbje të miqve dhe njerëzve të dashur.
 • Shtëpia është në fshat ushqen dashuri të palejueshme.
 • Sheh ta pastrojnë shtëpinë do të sqarohen çështjet të komplikuara.
 •  E sheh shtëpinë e boshatisur, pa shpresa dhe do të mbetesh i zhgënjyer.
 • E meremeton shtëpinë do të kesh vizita, po ashtu mund të tregojnë se do ta bësh varrin e kushëririt tënd, ndërsa ndërtimi i shtëpisë për një tjetër është shenjë përmirësimi dhe shprese.
 • Po të shikosh shtëpinë tënde sikur po rrëzohet, ose është gati në të rënë, do të pësosh një fatkeqësi të madhe.
 • Djegia e shtëpisë tënde ose ndonjë prone tjetër në ëndërr, paralajmëron se do degjosh nje vdekje ne farefisin tend.
 • Aksidente në punë në se ëndrra tregon shtëpinë të pështjellur nga flakët, apo e shet të digjet dhe punët nuk të shkojnë mirë..

Shtëpia paraqet personalitetin tonë ashtu siç edhe jemi. Paraqet uni –egon që nuk është asgjë tjetër përveç fasada e shtëpisë, kurse brendia e shtëpisë paraqet qëndrimin ton karshi me botën që na rrethon, varësisht tani si ndërlidhet me orenditë e brendshme të shtëpisë. për vetë faktin se zjarri përmbledh të gjitha kujtimet, gjithësinë e ekzistencës së tij.

shpia në ëndër,shpëia enderr,shtepia ne enderr komentimi
loading...
shpia në ëndër,shpëia enderr,shtepia ne enderr komentimi, komenti i enderrave, Enderrat dhe komentimi i tyre, fjalori i komentimit te enderrave enderrave
Shtëpia në ëndërr


Nje shtepi ne enderr simbolizon aspekte te karakterit tuaj.Mobilje, dekorimet,dhomat dritaret,orendite etj kane nje rendesi te vecante ne interpretim.

-Dyert simbolizojne mundesite te reja para jush.Një derë që hapet për jashtë, nënkupton nevojën tuaj per te qene më të arritshme për të tjerët, ndërsa një derë që hapet në brendësi, tregon dëshirën tuaj për eksplorimin e brendshem dhe të vetë-zbulim.Një dritë pas derës, sugjeron se ju jeni duke ecur në drejtim të ndriçimit të madh shpirtëror.Dere e mbyllur ose bllokuar, tregon mundësitë që janë mohuar dhe i keni humbur.Diçka ose dikush po bllokon progresin tuaj. Ajo gjithashtu simbolizon përfundimin e një faze apo projekti.Mbyll deren, tregon se ju jeni të mbyllur veten nga të tjerët dhe ndjenja qe i mbani te pazbuluara.Vet-vleresim i ulet per veten.Ju perplasin deren ne fytyre tregon per aktivitete qe po i injoroni.
-Dhomat simbolizojne aspekte te ndryshme te enderruesit
-Dritaret nënkupton shpresat e ndritshme, mundësitë e gjerë dhe njohuri. Në qoftë se dritarja ne një shtëpi është e errët, atëherë kjo tregon një humbje në perceptimin tuaj ose vitalitet.Dritare e mbyllur tregon dezertim dhe braktisje.Dritare e thyer tregon pikpamje te shtremberuar,opinionin per jeten,dhe gjendje dobesie.Ti lash dritaret tregon nevojen tuaj per qartesi ne disa ceshtje.
-Korridoret simbolizojne zgjedhjen e lire...nese sheh shume dhoma perqark korridorit tregon se je ne dileme per te zgjedhur mundesine me te mire dëshirën për aventurat seksuale dhe fat i kursyer.
-Papafingo tregon kujtime te fshehura dhe mendime te shtypura qe do te zbulohen.Veshtiresi qe ju pengojne ne arritjen e aspiratave,por qe do ti kaperceni me sukses pas nje lufte te gjate perpjekjesh.
-Ballkoni perfaqeso deshiren tuaj per tu pare dhe per tu vene re.Jeni ne kerkim per prestigj dhe status me te larte te vetes tuaj.
-Bodrumi perfaqeson te pandergjegjshmen, intuiten ,deshirat shtazarake , nevojat baze ,ndjenat e perulura dhe te padenja,mekatet dhe te metat.Nese bodrumi eshte rremuje tregon per konfuzion ne koken tuaj qe ke nevoje ti zgjidhesh.
-Banja perfaqeson nevojat instiktive,tregon se ju ndjeni nevojen te lironi veten nga disa ngarkesa emocionale dhe psikologjike.
-Dhome gjumi perfaqeson aspkete ne veten tuaj qe i mbani private dhe te fshehta.
-Kuzhina perfaqeson nevojën tuaj për ngrohtësi, ushqim shpirtëror dhe shërim.Ajo mund të jetë simbolike e nënës edukuar apo mënyrën që ju kujdeseni për të dashurit tuaj.
-Dhoma e ndenjes përfaqësues i besimeve tuaja themelore për veten dhe kush jeni.Dhomën e ndenjes është tregues i lirise tuaj dhe hapësirës.
 -Tavani perfaqeson një perspektivë mendore ose shpirtërore. Ai simbolizon kufirin që ju i keni vendosur vetes
-Dollapi perfaqeson dicka ne jeten tuaj qe ju e keni mbajtur te fshehte.
-Garazhdi tregon per periudhe pasiviteti dhe pertacie.Mendoni se ju mungon drejtimi dhe udhezimi per te arritur qellimet tuaja.
-Kopeshti tregon stabilitet te brendshem  i mbjelle me fruta dhe perime tregon se punes tuaj te veshtire do ti vjelni te mirat, Kopesht me lule përfaqëson qetësi, rehati, dashuri dhe lumturi në familje.
-Dhome e ndaluar tregon per tension dhe depresion i gjate dhe i akumuluar,ndoshta probleme me martesen,frikera,kujtime te shtypura,tragjedi.
-Zile dere tregon per lajme te papritura qe ka mundesine te jene negative.
 • Shtepi prej xhami tregon se lajkat do tju genjejne.Reputacion i kercenuar.
 • Shtepia e femijersise tregon dëshirat tuaja për ndërtimin e një familje ose bindjet tuaja në lidhje me shtëpinë.Endrra mund te perfaqesoje dhe te menduarit tuaj ne menyre te vjeter ,prapambetur.
 • Shtepi duke u ndertuar tregon per zgjerim ne jeten tuaj.Plane tuaja do te jene te sukseshme.
 • Nuk mund ta gjeni rrugën tuaj në shtëpi, tregon se ju ka humbur besimi në veten tuaj. 
 • Shtepi qe rrenohet ose bie tregon per mjerim,humbje,lendim dhe plane te rrezuara.
 • Shtëpia të vjetra dhe të prishur, do të thotë disfata në punë apo në çdo përpjekje, dhe shëndet që nuk shkon mirë. Po ashtu një mendjelehtësi e jotja të sjell fatkeqësi.
 • Iken nga shtepia tregon se ju jeni gati te ecni perpara.
 • Nëse shikoni sikur shikoni nje shtepi te rregullt dhe bukur, do të thotë harmoni në jetën tuaj familjare dhe sukses në punë.
 • Të blesh shtëpi, tregon mërzi dhe humbje të miqve dhe njerëzve të dashur.
 • Shtëpia është në fshat ushqen dashuri të palejueshme.
 • Sheh ta pastrojnë shtëpinë do të sqarohen çështjet të komplikuara.
 •  E sheh shtëpinë e boshatisur, pa shpresa dhe do të mbetesh i zhgënjyer.
 • E meremeton shtëpinë do të kesh vizita, po ashtu mund të tregojnë se do ta bësh varrin e kushëririt tënd, ndërsa ndërtimi i shtëpisë për një tjetër është shenjë përmirësimi dhe shprese.
 • Po të shikosh shtëpinë tënde sikur po rrëzohet, ose është gati në të rënë, do të pësosh një fatkeqësi të madhe.
 • Djegia e shtëpisë tënde ose ndonjë prone tjetër në ëndërr, paralajmëron se do degjosh nje vdekje ne farefisin tend.
 • Aksidente në punë në se ëndrra tregon shtëpinë të pështjellur nga flakët, apo e shet të digjet dhe punët nuk të shkojnë mirë..

Shtëpia paraqet personalitetin tonë ashtu siç edhe jemi. Paraqet uni –egon që nuk është asgjë tjetër përveç fasada e shtëpisë, kurse brendia e shtëpisë paraqet qëndrimin ton karshi me botën që na rrethon, varësisht tani si ndërlidhet me orenditë e brendshme të shtëpisë. për vetë faktin se zjarri përmbledh të gjitha kujtimet, gjithësinë e ekzistencës së tij.

shpia në ëndër,shpëia enderr,shtepia ne enderr komentimi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat