Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ekstraneti. Show all posts
Showing posts with label Ekstraneti. Show all posts

Çka është Ekstraneti ?


Çka është Ekstraneti ?

Disa ndërmarrje iu lejojn individëve dhe ndërmarrjeve tjera të jashtme të kenë qasje të kufizuar në Intranetet e tyre.

Intranetet private të cialt iu lejojn shfrytëzuesve të jashtëm quhen Extranete.

cfare eshte ekstraneti,ekstraneti shqip,cfare eshte ekstraneti,cka quajme ekstranet,ekstraneti shqip,ceshte ekstraneti,cka paraqet ekstraneti

Çka është Ekstraneti ?

Disa ndërmarrje iu lejojn individëve dhe ndërmarrjeve tjera të jashtme të kenë qasje të kufizuar në Intranetet e tyre.

Intranetet private të cialt iu lejojn shfrytëzuesve të jashtëm quhen Extranete.

cfare eshte ekstraneti,ekstraneti shqip,cfare eshte ekstraneti,cka quajme ekstranet,ekstraneti shqip,ceshte ekstraneti,cka paraqet ekstraneti

Namazi

Syzat