Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hiperplazia. Show all posts
Showing posts with label Hiperplazia. Show all posts

Çka është hiperplazia dhe si mund të jetë ?

Çka është hiperplazia dhe si mund të jetë ?Hiperplazia është prodhim i shtuar i qelizave!


Hiperplazia mund të jetë: 
•Fiziologjike
• PatologjikeHiperplazia fiziologjike

• Stimulimi hormonal

• Palosjet prominente të endometriumit janë një shembull i hiperplazionit.

• Endometriumi normal  (faza e hershme e proliferacionit)Hiperplazia patologjike

• Tejstimulimi hormonal

• Idiopatike 


ceshte hiperplazia, cka eshte hiperplazia, cfare eshte hiperplazia, cfare kuptojme me hiperplazi, hiperplazia shqip, hiperplazia patologji, patologjia hiperplazia, hiperplazia fiziologjike, hiperplazia patologjike, qka eshte hiperplazia, hiperplazi shqip 
loading...