Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Anekdotat

Çfarë janë anektodat ?

Çfarë janë anektodat ? Anekdotat janë tregime shumë të shkurtra, në të cilat me një humor të këndshëm e të pasur vihen në dukje të metat e përgjithshme njerëzore; qëndrimet, sjelljet dhe dobësitë e njerëzve të privilegjuar në shoqërinë me klasa. Ato janë dëshmi e zgjuarsisë dhe e mendjemprehtësisë natyrore të popullit që i tregon. Bashkë me humorin jepen ngjarje reale dhe historike. Populli ynë shquhet për mendjemprehtësi dhe tregon anekdota të llojllojshme. cka jane anektodat, cka eshte anektoda, ceshte anektoda, c'eshte anektoda, cfare eshte anektoda, qka osht anektoda, qka eshte anektoda, anektodat shqip,anektoda shqip

Çka janë anekdotat

            Çka janë anekdotat Anekdotat janë përralla të ndryshme me karakter humoristik që kanë për qëllim të luftojnë të metat e njeriut dhe të shoqërisë në përgjithësisht.  Ato zakonisht janë të shkurtra.  Personazhet e anekdotave zakonisht janë njerëz përtacë, budallenj, mashtrues. qka jane anektodat,qka eshte anektoda,qka domethene anektode,qka eshte anektoda,domethenja e anektodes

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more