Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Përshtatja

Çka është përshtatja apo adaptimi

Çka është përshtatja apo adaptimi

Përshtatja është proces i adaptimit të organizmit dhe funksioneve të tija faktorëve të jashtëm. 
Përfshinë përshtatjen e llojit, të grupacionit dhe të individit.
ceshte pershtatja, qka osht pershtatja, qka osht adaptimi, ceshte adaptimi, cfare eshte adaptimi, c'eshte adaptimi, c'eshte pershtatja, adaptimi shqip, adaptim shqip,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more