Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Policia Shkencore

Policia Shkencore

Policia Shkencore Policia shkencore që nga vitet e 50_ta e deri në ditët e sotme duke përfituar nga zhvillimi i vrullshëm i shkencave teknike e natyrore, nga zbulimet, studimet e kërkimet shkencore në këto fusha i pasuroi së tepërmi laboratorët e saj me metoda e teknika të reja për të luftuar kundër kriminalitetit të organizuar.Kjo veprimtari e gjerë shkencore e teknike sot ka marrë emrin ”shkenca juridike” Detyrë shkencore e kriminalistikës është gjetja dhe përfeksionimi i mjeteve dhe metodave të ndryshme për sqarimin e veprave penale,par së gjithash në zbulimin dhe nxjerrjen e provave në kontestin e veprave penale dhe kryersit. Kriminalistika është e domosdoshme ne ndjekjen dhe zbulimin e krimit. Është e pa mundëshme procedura penale pa aplikimin e metodave kriminalistike.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more