Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Relievi

Çka është Relievi ?

 Çka është Relievi ? Relievi është tërësia e pamjes së formave të sipërfaqës tokësore pa marrë parasysh mënyrën e krijimit dhe dimensionet e tyre. cfare eshte relievi,cfare eshte relievi,cfare eshte relievi,cka eshte relievi,ceshte relievi,relievi shqip,reliev shqip,relievi ne gjuhen shqipe, cka paraqet relievi,cka paraqet reliefi,cka quajme relief,reliefi shqip, cka quajm reliev

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more