Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Zhavorri

Çka është zhavorri ?

 Çka është zhavorri ? Zhavorri është fundërresë e përbërë nga zalli dhe gurë të vegjël, me diametër nga 1 deri 10 mm, të cilët pak a shumë janë të rrumbullakët dhe të lëmuar si rrjedhim i ndeshjës dhe fërkimit gjat bartjes në shtratin e lumit ( në bregdet, bregliqen etj.). ceshte zhavorri, cka eshte zhavorri, zhavorri shqip, zhavorr shqip, fjala zhavorr shqip, cka kuptojme me zhavorr, zhavorri ne gjuhen shqipe, cfare eshte zhavorri, c'eshte zhavorri,qka osht zhavorri, qka eshte zhavori, ceshte zhavori  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more