Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kooperativat. Show all posts
Showing posts with label Kooperativat. Show all posts

Çka janë kooperativat ?

Çka janë kooperativat ?

Kooperativat janë organizata vullnetare të qytetarëve të ndryshëm të formuara me qëllim të kryerjes dhe përfaqësimit të përbashkët të ndonjë veprimtarie ekonomike.

qka jane Kooperativat, cfare jane Kooperativat, cjane Kooperativat, qfare jane Kooperativat, ceshte kooperativa, cfare eshte kooperativa, kooperativa shqip
Çka janë kooperativat ?

Kooperativat janë organizata vullnetare të qytetarëve të ndryshëm të formuara me qëllim të kryerjes dhe përfaqësimit të përbashkët të ndonjë veprimtarie ekonomike.

qka jane Kooperativat, cfare jane Kooperativat, cjane Kooperativat, qfare jane Kooperativat, ceshte kooperativa, cfare eshte kooperativa, kooperativa shqip

Namazi

Syzat