Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Edukata. Show all posts
Showing posts with label Edukata. Show all posts

Çka është edukata ?


 Çka është edukata ?

Edukata është element i rëndësishëm në jetën shoqërore dhe është proces i atillë në të cilin të vjetrit ndikojne në mënyre të vetëdijshme në brezat e reja duke ia botuar aftësitë, përvojat e veta.

Edukata është faktor i rëndësishëm në personalitetin e qdo njeriu.

Me edukatë në kuptimin e ngushtë kuptohet zhvillimi i fuqisë edhe aftësive të brezave të ri (aftësive mendore, fizike, estetika, morale etj). 

Me edukatë në kuptimin e gjerë nënkuptohet tërësia e ndikimeve pedagogjike që synojnë në formimin e një individi.

cka eshte edukata, ceshte edukata, cfare eshte edukata, ceshte edukata, qfare edukata, qka kuptojme me edukate, qeshte edukata, qka quajme edukate, cka quajme edukate, edukata shqip, fjala edukate shqip, edukata shqipe, edukata perkufizimi, 

 Çka është edukata ?

Edukata është element i rëndësishëm në jetën shoqërore dhe është proces i atillë në të cilin të vjetrit ndikojne në mënyre të vetëdijshme në brezat e reja duke ia botuar aftësitë, përvojat e veta.

Edukata është faktor i rëndësishëm në personalitetin e qdo njeriu.

Me edukatë në kuptimin e ngushtë kuptohet zhvillimi i fuqisë edhe aftësive të brezave të ri (aftësive mendore, fizike, estetika, morale etj). 

Me edukatë në kuptimin e gjerë nënkuptohet tërësia e ndikimeve pedagogjike që synojnë në formimin e një individi.

cka eshte edukata, ceshte edukata, cfare eshte edukata, ceshte edukata, qfare edukata, qka kuptojme me edukate, qeshte edukata, qka quajme edukate, cka quajme edukate, edukata shqip, fjala edukate shqip, edukata shqipe, edukata perkufizimi, 

Namazi

Syzat