Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Magnetofoni. Show all posts
Showing posts with label Magnetofoni. Show all posts

Çka është Magnetofoni?

Magnetofoni është aparat i posaçëm me shirit magnetik për regjistrimin dhe riprodhimin e tingujve. Magnetofon dore (me bateri). Shirit magnetofoni. Këngë (muzikë, bisedë) e regjistruar në magnetofon.

qka eshte magnetofoni, cfare eshte magnetofoni, magnetofoni shqip
Magnetofoni është aparat i posaçëm me shirit magnetik për regjistrimin dhe riprodhimin e tingujve. Magnetofon dore (me bateri). Shirit magnetofoni. Këngë (muzikë, bisedë) e regjistruar në magnetofon.

qka eshte magnetofoni, cfare eshte magnetofoni, magnetofoni shqip

Namazi

Syzat